Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Büntetővám kínai árúkra
2018.06.26 / 09:47 Süddeutsche Zeitung Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

● Az amerikai elnök, Mr. Donald Trump meglátásai helyesek, mely szerint Kína megsérti a kereskedelmi játékszabályokat (pl.: szubvenciók és állami támogatások révén egyenlőtlen versenyhelyzetet hoz létre, találmányokat, szellemi tulajdont kisajátít és felhasznál, stb.)

● Az amerikai behozatali vámok messze alacsonyabbak mint a szokásos nemzetközi átlag, így Amerikának van pótolni valója.

● A Rend Párt helyesl az Egyesült Államok álláspontját. Ébredj Amerika!

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

A munkatörvénykönyv módosítása – A tüntetők oldalán

Kormányellenes tüntetések bénítják a főváros közlekedését. Feltünően sok fiatal vonul. A tüntetők közt igen jelentős elkeseredettséget lehet érezni, sokan jelszavakat...

Az Európai Uniónak reformra és újratervezésre van szüksége

Kelemen Hunor kifejtette: az RMDSZ Európa-párti, és meggyőződése, hogy Románia az unió nélkül nem lenne sikeres ország, ezért veszélyesnek tartja az EU-ból való kilépésről szóló...