Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Botránnyal indult az Országgyűlés őszi ülése
2019.10.22 / 10:29 24.hu Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

Orbán Viktor miniszterelnök szenvedélyesen dicséri magát, miközben az ország valós problémái elől elfordúl és nem kíván velük foglalkozni (szegénység, oktatás, egésszségügy, lepusztult infrastruktúra, stb.).

A tv-adás széndékosan kitakarta Hadházy táblájának szövegét, de így is láthatóvá vált a szöveg: Muszály hazudnia mert túl sokatt lopott.

Hadházy egy másik durva, trágár táblájával semmi esetre sem értünk egyet.

Orbán Viktor miniszterelnöknek meg kell tanulnia még két leckét: Ne lopj! és „demokráciában” el kell viselnie mások véleményét.

Stop propaganda, stop korrupció! — ezzel a táblával egyetértünk.

Figyelmeztetés Orbán Viktor miniszterelnöknek:

A hideg polgárháború könnyen elfajulhat és vezethet erőszakba és vérontásba.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Jakab Péter a Jobbik új elnöke

Ellenjelölt nélkül, a Jobbik kongresszusi küldötteinek 87,8 százalékának szavazatával Jakab Pétert választották a párt elnökévé.

Legyen bűncselekmény a hálapénz elfogadása, ezt javasolja a Magyar Orvosi Kamara

Legyen bűncselekmény a hálapénz elfogadása, és ezt a büntető törvénykönyv szankcionálja - ezt javasolja a Magyar Orvosi Kamara a kormánynak. "A paraszolvencia súlyosan káros...

Navracsics Tibor: Adok egy évet a Fidesznek

Navracsics – aki jelenleg az Európa Kulturális Fővárosa program koordinálásáért felelős kormánybiztos – valóságérzékelési problémákról is beszélt a Fidesz kapcsán. Szerinte...