Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Az unió elveszett szuverenitása?
2019.01.23 / 10:46 Gondola, Fricz Tamás Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

● Az EU-t Németország és Franciaország együttműködése határozza meg, – lényeges elhatározások sokszor informális csatornákon dőlnek el.

● Fricz Tamás álpolitológus igen csekély szakamaisággal kezeli a témát (klisék szerinti érvelés és gondolkodás: Sorosozás, nagytőke szerepe).

● Lásd a cikket, mely a közbeszéd tragikus és elfogadhatatlan mélységeiről szól. Ennek hátterében pedig súlyos demokráciadeficit, tehetetlenség, düh, sértettség, kilátástalanság rejlik. – Ezért az összes eddigi kormánypárt és parlamenti párt felelős!

 

Ki a felelős az anyaországi közbeszéd vulgárosodásáért?

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Emlékezz Trianonra!, 1920. június 4.

A Párizsi Békeszerződések során, 99 évvel ezelőtt az Entente hatalmak megcsonkították a történelmi Magyarországot. Ennek értelme a területszerzés, a magyarság elnyomása,...

Dunai hajószerencsétlenség a Margit hídnál

Heten meghaltak, amikor összeütközött két hajó szerda este a fővárosban, a Dunán a Parlamentnél, és az egyik elsüllyedt. A balesetnek hét könnyű sérültje van, őket kihűléses...

EU választások és nemzetközi kitekintés

427 milló európai polgár szavazhatott a május 23-26-i EU választásokon. A részvételi arány az 5 évvel ezelőttit messze felülmúlta. Magyarországi eredmények itt, EP-választás 2019....