Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Az unió elveszett szuverenitása?
2019.01.23 / 10:46 Gondola, Fricz Tamás Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

● Az EU-t Németország és Franciaország együttműködése határozza meg, – lényeges elhatározások sokszor informális csatornákon dőlnek el.

● Fricz Tamás álpolitológus igen csekély szakamaisággal kezeli a témát (klisék szerinti érvelés és gondolkodás: Sorosozás, nagytőke szerepe).

● Lásd a cikket, mely a közbeszéd tragikus és elfogadhatatlan mélységeiről szól. Ennek hátterében pedig súlyos demokráciadeficit, tehetetlenség, düh, sértettség, kilátástalanság rejlik. – Ezért az összes eddigi kormánypárt és parlamenti párt felelős!

 

Ki a felelős az anyaországi közbeszéd vulgárosodásáért?

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Kína domináns szerephez juthat a 5G-techonógiában

Erre figyelmeztet egy amerikai tábornok, aki a kínai veszélyre hívja fel a figyelmet. Az ötödik generációs mobiltechnológia közeljövőben esedékes rajtja, illetve várhatóan gyors...

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde – családtámogatás

Orbán Viktor beszédében meghatározta az ellenfeleket (vagy az ellenséget) a brüsszeli, állítólagosan bevándorláspárti politikusok személyében. Beszéde nyíltan EU-ellenes,...

More then GDP

2019. január 22-én vette kezdetét a Világ Gazdasági Fórum (WEF) Davosban. A vita a fenntartható fejlődés és a megtermelt gazdasági érték (GDP) körül forgott. Számos kiváló...