Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Az unió elveszett szuverenitása?
2019.01.23 / 10:46 Gondola, Fricz Tamás Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

● Az EU-t Németország és Franciaország együttműködése határozza meg, – lényeges elhatározások sokszor informális csatornákon dőlnek el.

● Fricz Tamás álpolitológus igen csekély szakamaisággal kezeli a témát (klisék szerinti érvelés és gondolkodás: Sorosozás, nagytőke szerepe).

● Lásd a cikket, mely a közbeszéd tragikus és elfogadhatatlan mélységeiről szól. Ennek hátterében pedig súlyos demokráciadeficit, tehetetlenség, düh, sértettség, kilátástalanság rejlik. – Ezért az összes eddigi kormánypárt és parlamenti párt felelős!

 

Ki a felelős az anyaországi közbeszéd vulgárosodásáért?

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Világkuriózum az egyéves magyar adónem, amelyből egyetlen forint sem folyt be

Nem valószínű, hogy létezik a világon még egy olyan adónem, amely közel egy éves fennállása alatt egyetlen peták bevételt sem termelt. Igaz, olyan se sok, amelyet kifejezetten...

Újra indult a japán bálnavadászat

Japán évi 400-500 cetet ejt el, így az éves globális bálnafogások 30-40 százalékáért felel, a nemzetközi kritikákat valamiért elkerülő Norvégia után a második legnagyobb...

Emlékezz Trianonra!, 1920. június 4.

A Párizsi Békeszerződések során, 99 évvel ezelőtt az Entente hatalmak megcsonkították a történelmi Magyarországot. Ennek értelme a területszerzés, a magyarság elnyomása,...