Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Az Európai Uniónak reformra és újratervezésre van szüksége
2018.10.30 / 15:19 Origo Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-vélemény:

● Az EU-tagság önmagában nem jelent sikert, jólétet, demokráciát, szabadságot, jogállamiságot. Az EU-tagság elkötelezettséget jelent a jogállami normák mellett, mely az EU-ba való felvétel előfeltétele volt, amiért tovább kell erőfeszítéseket tenni és áldozatot vállalni. — Az előbb említett fogalmak egymással szorosan összefüggnek. A kommunizmus csődjén és nyomorán szellemi fejlődéssel és szemléletváltással lehetett volna túllépni. Ez minden polgártól következetességet, felelősséget és nyitottságot igényel, legfőképpen a társadalom vezetőitől és elitjétől. Az EU-tagság ehhez esélyt és lehetőséget adott, nem pedig megoldást. Az EU intézményrendszere (főleg) a közös gazdaságpolitikára van szabva, nem pedig a (szegény, leszakadó) tagállamok rendbetételére.

● Kelemen Hunor bársonyszékéből könnyen bírál, de miért nem mondta el ezt 2-5-10 évvel ezelőtt?, miért nem lép fel a korrupció ellen?, és miért nem támogatja hathatósan a magyar autonómiát?

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

A munkatörvénykönyv módosítása – A tüntetők oldalán

Kormányellenes tüntetések bénítják a főváros közlekedését. Feltünően sok fiatal vonul. A tüntetők közt igen jelentős elkeseredettséget lehet érezni, sokan jelszavakat...