Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

A Rend Párt aláírásgyűjtőhelyei
2014.02.23 / 14:49 Magyar Nemzeti Rend Párt Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!


ALÁÍRÓHELYEK KÖRZETEK SZERINT

1.

Budapest 01.Budapest 01. , székhelye Budapest V. kerület

Területe:Budapest I., V., VIII., X. kerületeiAláíróhely, jelölt neve:Gazdag Ferenc1051 Budapest, Hercegprímás u. 7., mobil: 20-3251165 (előzetes egyeztetés alapján)


6.

Budapest 06. országgyűlési egyéni választókerület, székhelye: VIII. kerületTerülete:1. A VIII. kerület választókerülethez tartozó részének határa: A Hungária körúttól a Kerepesi úton a Dózsa György útig, a Dózsa György úton a Verseny utcáig, a Verseny utcán a Thököly útig – a Keleti pályaudvar területét a kerületnél hagyva – és a Thököly úton a Baross térig, ezen át a Rákóczi útig, majd a Rákóczi úton a József körútig, a József körút páros házszámozású oldalán haladva az Üllői útig, az Üllői úton a Könyves Kálmán körútig, ezen tovább a Hungária körúton a kiindulási pontig körbezárt terület.2. A IX. kerület választókerülethez tartozó részének határa: A Duna középvonala, valamint a Dandár köz és folytatásában a Dandár utca páratlan házszámozású oldalának Dunára merőleges elméleti meghosszabbításának metszéspontjától a Duna középvonalán haladva a soroksári Duna-ágig, a soroksági Duna-ág középvonalán Pesterzsébet régi határáig, innen a Határ úton át az Üllői útig, az Üllői úton a Thaly Kálmán utcáig, a Thaly Kálmán utca, majd Dandár utca és Dandár köz páratlan házszámozású oldalán végig haladva a kiindulási pontig körbezárt terület.Aláíróhely, jelölt neve:1088 Budapest, Baross u. 48. könyvesbolt (nyitva: 10-18 óráig)Fejes Zsolt


14.

Budapest 14., székhelye: XVII. kerület

Területe:Budapest XVII. kerület és a X. kerület egyes részeiAláíróhely, jelölt neve:Sólyom Sándor, 1172 Budapest, Aranykút u. 6., m.: 30-2022427 (előzetes egyeztetés alapján)

17.

Budapest 17. számú országgyűlési egyéni választókerület, székhelye: XXI. kerület (Csepel)Területe:Budapest XXI. ker., (Csepel), XXIII. kerület (Soroksár)Aláíróhely, jelölt neve:Csepel, Szentpéteri Zsigmond, m.: 70-4552300 (előzetes egyeztetés alapján)


21.

Baranya 03. OEVK, székhelye: Mohács

Területe:ÁgAlsómocsoládApátvarasdBabarcBárBelvárdgyulaBeremendBezedekBikalBirjánBólyBorjádDunaszekcsőEgerágEgyházasharasztiEgyházaskozárErdősmárokErdősmecskeErzsébetFazekasbodaFekedGeresdlakGörcsönydobokaHegyhátmarócHidasHimesházaHomorúdHosszúhetényIllocskaIvánbattyánIvándárdaKárászKásádKátolyKékesdKisbudmérKisharsányKisherendKisjakabfalvaKiskassaKislippóKisnyárádKistapolcaKöblényKölkedLánycsókLapáncsaLippóLiptódLovászhetényMágocsMagyarbólyMagyaregregyMajsMarázaMáriakéméndMárokMartonfaMázaMecseknádasdMekényesMohácsMonyoródNagybudmérNagyhajmásNagyharsányNagynyárádNagypallNagytótfaluÓbányaÓfaluOlaszOldPalkonyaPalotabozsokPécsdevecserPécsváradPeterdPócsaSárokSátorhelySiklósnagyfaluSomberekSzajkSzalatnakSzárászSzászvárSzebénySzederkénySzékelyszabarSzellőSzőkédSzűrTófűTöttösUdvarÚjpetreVékényVéméndVersendVillányVillánykövesdVokányZengővárkonyAláíróhely, jelölt neve:Hidas, Kovács József Attila, Hidas, Ságvári Endre út 1., m.: 30-7410832  (előzetes egyeztetés alapján)

33.

Király Zsolt, Borsod-Abaúj-Zemplén 01., székhelye: Miskolcés

 

36.

Borsod-Abaúj-Zemplén 04. OEVK, székhelye: SajószentpéterAláíróhely,

jelölt neve:Sajószentpéter, Király Ferencné Zsuzsanna, m.: 30-2411712 (előzetes egyeztetés alapján)Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK JERUZSÁLEMET ISMERI EL IZRAEL FŐVÁROSÁNAK

Az Egyesült Államok Jeruzsálemet ismeri el Izrael fővárosának - jelentette be szerdán Washingtonban Donald Trump amerikai elnök, egyúttal közölte, hogy az amerikai nagykövetséget...

Cseh választások jobboldali győzelemmel

Újabb populista fordulat Európában: parlamenti választást nyert a csehek Donald Trumpja, Andrej Babis. A szlovák származású milliárdos nagyvállalkozó és politikus nem csinál titkot...