Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

A Rend Párt aláírásgyűjtőhelyei
2014.02.23 / 14:49 Magyar Nemzeti Rend Párt Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!


ALÁÍRÓHELYEK KÖRZETEK SZERINT

1.

Budapest 01.Budapest 01. , székhelye Budapest V. kerület

Területe:Budapest I., V., VIII., X. kerületeiAláíróhely, jelölt neve:Gazdag Ferenc1051 Budapest, Hercegprímás u. 7., mobil: 20-3251165 (előzetes egyeztetés alapján)


6.

Budapest 06. országgyűlési egyéni választókerület, székhelye: VIII. kerületTerülete:1. A VIII. kerület választókerülethez tartozó részének határa: A Hungária körúttól a Kerepesi úton a Dózsa György útig, a Dózsa György úton a Verseny utcáig, a Verseny utcán a Thököly útig – a Keleti pályaudvar területét a kerületnél hagyva – és a Thököly úton a Baross térig, ezen át a Rákóczi útig, majd a Rákóczi úton a József körútig, a József körút páros házszámozású oldalán haladva az Üllői útig, az Üllői úton a Könyves Kálmán körútig, ezen tovább a Hungária körúton a kiindulási pontig körbezárt terület.2. A IX. kerület választókerülethez tartozó részének határa: A Duna középvonala, valamint a Dandár köz és folytatásában a Dandár utca páratlan házszámozású oldalának Dunára merőleges elméleti meghosszabbításának metszéspontjától a Duna középvonalán haladva a soroksári Duna-ágig, a soroksági Duna-ág középvonalán Pesterzsébet régi határáig, innen a Határ úton át az Üllői útig, az Üllői úton a Thaly Kálmán utcáig, a Thaly Kálmán utca, majd Dandár utca és Dandár köz páratlan házszámozású oldalán végig haladva a kiindulási pontig körbezárt terület.Aláíróhely, jelölt neve:1088 Budapest, Baross u. 48. könyvesbolt (nyitva: 10-18 óráig)Fejes Zsolt


14.

Budapest 14., székhelye: XVII. kerület

Területe:Budapest XVII. kerület és a X. kerület egyes részeiAláíróhely, jelölt neve:Sólyom Sándor, 1172 Budapest, Aranykút u. 6., m.: 30-2022427 (előzetes egyeztetés alapján)

17.

Budapest 17. számú országgyűlési egyéni választókerület, székhelye: XXI. kerület (Csepel)Területe:Budapest XXI. ker., (Csepel), XXIII. kerület (Soroksár)Aláíróhely, jelölt neve:Csepel, Szentpéteri Zsigmond, m.: 70-4552300 (előzetes egyeztetés alapján)


21.

Baranya 03. OEVK, székhelye: Mohács

Területe:ÁgAlsómocsoládApátvarasdBabarcBárBelvárdgyulaBeremendBezedekBikalBirjánBólyBorjádDunaszekcsőEgerágEgyházasharasztiEgyházaskozárErdősmárokErdősmecskeErzsébetFazekasbodaFekedGeresdlakGörcsönydobokaHegyhátmarócHidasHimesházaHomorúdHosszúhetényIllocskaIvánbattyánIvándárdaKárászKásádKátolyKékesdKisbudmérKisharsányKisherendKisjakabfalvaKiskassaKislippóKisnyárádKistapolcaKöblényKölkedLánycsókLapáncsaLippóLiptódLovászhetényMágocsMagyarbólyMagyaregregyMajsMarázaMáriakéméndMárokMartonfaMázaMecseknádasdMekényesMohácsMonyoródNagybudmérNagyhajmásNagyharsányNagynyárádNagypallNagytótfaluÓbányaÓfaluOlaszOldPalkonyaPalotabozsokPécsdevecserPécsváradPeterdPócsaSárokSátorhelySiklósnagyfaluSomberekSzajkSzalatnakSzárászSzászvárSzebénySzederkénySzékelyszabarSzellőSzőkédSzűrTófűTöttösUdvarÚjpetreVékényVéméndVersendVillányVillánykövesdVokányZengővárkonyAláíróhely, jelölt neve:Hidas, Kovács József Attila, Hidas, Ságvári Endre út 1., m.: 30-7410832  (előzetes egyeztetés alapján)

33.

Király Zsolt, Borsod-Abaúj-Zemplén 01., székhelye: Miskolcés

 

36.

Borsod-Abaúj-Zemplén 04. OEVK, székhelye: SajószentpéterAláíróhely,

jelölt neve:Sajószentpéter, Király Ferencné Zsuzsanna, m.: 30-2411712 (előzetes egyeztetés alapján)Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

A munkatörvénykönyv módosítása – A tüntetők oldalán

Kormányellenes tüntetések bénítják a főváros közlekedését. Feltünően sok fiatal vonul. A tüntetők közt igen jelentős elkeseredettséget lehet érezni, sokan jelszavakat...

Az Európai Uniónak reformra és újratervezésre van szüksége

Kelemen Hunor kifejtette: az RMDSZ Európa-párti, és meggyőződése, hogy Románia az unió nélkül nem lenne sikeres ország, ezért veszélyesnek tartja az EU-ból való kilépésről szóló...