Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

A mesterséges intelligencia lesz a kormány veszte?
2020.02.20 / 18:20 Mandiner.hu, Miklósi Gábor Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

 

Miklósi Gábor:

Én azért itt javasolnám, hogy az éles bevetés előtt próbaképpen feltétlenül írassanak a géppel pár Fidesz-közleményt, sőt, adják kölcsön más pártoknak is, mert napi szintű felhasználóként ezen a téren még humánintelligenciailag is érzékelek kiaknázatlan lehetőségeket. Ha viszont már készségszinten megy a gyurcsányozás meg a diktatúrázás, jöhet a mesterséges intelligencia első komoly tesztje, ami a mai kultúrkampfos időkben nem is lehet más, mint hogy költőként megkapná-e a Térey ösztöndíjat.

 

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

● Osztjuk Miklósi Gábor véleményét. A differenciálegyenletek megoldása előtt tudni kell az egyszer egyet (és nem fordítva).


Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Hajmeresztő a kormány hozzáállása a koronavírus járványhoz – Tisztelgünk az egészségügyben dolgozók előtt

Az Orbán Viktor által hozott koronavírus-intézkedések intenzívebbé tehetik az EU és Magyarország közötti nézeteltéréseket, következésképpen gyengíthetik a forintot.

Lélegeztetőgépen a magyar egészségügy

Magyarországon az elmúlt években ha megszorításokra volt szükség, mindig az egészségügytől és oktatástól vettek el, holott nincs erős gazdaság jól működő egészségügy és...

Ellepték a kínai lakásvásárlók Budapestet

Tavaly a 3732 eladott lakásból 1696 került kínaiakhoz. — Orbán Viktor szerint nincs migráció.