Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

A Jobbiknak vége — Vona Gábor kilépett a Jobbikból
2019.10.30 / 13:07 444.hu Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

A Magyar Nemzeti „Rend Párt”-véleménye:

● A Jobbik állammal szembeni adósága (milliárdos nagyságrend) lehetetlenné teszi a következő 2022-es évi kapmpány megfinanszírozását.

Ezen felül az állami támogatások is jelentősen csökkenni fognak, mivel az adóság ebből levonásra kerül.

● Következésképpen a Jobbik nem fogja tudni működtetni szervezeteit, infrastruktúráját, rendezvényeit stb. A Jobbik feloszlatja önmagát és megkisérli új párt alapítását, mely tiszta lappal (értsd: adóság nélkül) indulhat. Igazi nagy kérdés, hogy a számtalan irányváltás következtében identitásválságba került szervezet, tagsága és vezetősége hogy fogja ezt megélni. Feltételezhető, hogy Szabó Gábor és köre ragaszkodni fog befolyásához és a vezetést nem fogja kiadni a kezéből.

● Igazi nagy kérdés továbbá az is, hogy a tagság, az akivisták, a helyi vezetők hogy fognak erre reagálni? Belépnek az Új-Jobbik-ba, vagy követik a Mi Hazánk minden gyakorlati programot nélkülöző álpatrióta vezetését, vagy keresnek egy normális, hiteles nemzeti pártot?, — mert ilyen már van.


Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Jakab Péter a Jobbik új elnöke

Ellenjelölt nélkül, a Jobbik kongresszusi küldötteinek 87,8 százalékának szavazatával Jakab Pétert választották a párt elnökévé.

Legyen bűncselekmény a hálapénz elfogadása, ezt javasolja a Magyar Orvosi Kamara

Legyen bűncselekmény a hálapénz elfogadása, és ezt a büntető törvénykönyv szankcionálja - ezt javasolja a Magyar Orvosi Kamara a kormánynak. "A paraszolvencia súlyosan káros...

Navracsics Tibor: Adok egy évet a Fidesznek

Navracsics – aki jelenleg az Európa Kulturális Fővárosa program koordinálásáért felelős kormánybiztos – valóságérzékelési problémákról is beszélt a Fidesz kapcsán. Szerinte...