Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

A Jobbiknak semmi köze sincsen a Véderő nevű szervezethez
2011.04.24 / 14:09 Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

Dóró Dóra a Jobbik szóvivője tartott sajtótájékoztatót a Gyöngyöspatán kialakult helyzettel kapcsolatban. A politikus leszögezte: a Jobbiknak semmi köze sincsen a Véderő szervezethez, olyannyira nem, hogy az a Jobbik ellenlábasának tekinthető, hiszen a szervezet vezetője Eszes Tamás a barikad.hu információi szerint el kíván indulni a megüresesedett polgármesteri székért a Jobbik jelöltjével, Juhász Oszkárral szemben. Felszólította az LMP-t, hogy fejezze be a hangulatkeltést és ne próbálja meg a Jobbikot összemosni egy olyan szervezettel, amihez semmi köze.

Dúró Dóra felhívta a figyelmet arra, hogy a Véderő gyöngyöspatai megjelenésének szálai sokkal inkább a Fideszhez vezetnek. Elmondta: a Fidesz támogatásával független önkormányzati jelöltként indult Maka Attila sógora ajánlotta fel telkét a Véderőnek. A Jobbik viszont arra lenne inkább kíváncsi, hogy a Fidesznek mi köze van a Véderő nevű szervezethez.

MNRP-információ: Érdekes, hogy a véderősök Eszes Tamás főparancsnok egyik ismerősének, helyi Fideszes telkén gyülekeztek. Erős a gyanúnk, hogy az egész egy megszervezett provokáció volt annak érdekében, hogy a Szebb Jövőért Polgári Egyesületet és minden hazafias, félkatonai szervezetet feloszlathasson a hatalom. Az is érdekes, hogy Eszes Tamás főparancsnokot előre tájékoztatták, hogy ne tartsanak kiképzőtábort Gyöngyöspatán. – És mégis megtették.

 

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Kína domináns szerephez juthat a 5G-techonógiában

Erre figyelmeztet egy amerikai tábornok, aki a kínai veszélyre hívja fel a figyelmet. Az ötödik generációs mobiltechnológia közeljövőben esedékes rajtja, illetve várhatóan gyors...

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde – családtámogatás

Orbán Viktor beszédében meghatározta az ellenfeleket (vagy az ellenséget) a brüsszeli, állítólagosan bevándorláspárti politikusok személyében. Beszéde nyíltan EU-ellenes,...

More then GDP

2019. január 22-én vette kezdetét a Világ Gazdasági Fórum (WEF) Davosban. A vita a fenntartható fejlődés és a megtermelt gazdasági érték (GDP) körül forgott. Számos kiváló...