Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

A Jobbiknak semmi köze sincsen a Véderő nevű szervezethez
2011.04.24 / 14:09 Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!

Dóró Dóra a Jobbik szóvivője tartott sajtótájékoztatót a Gyöngyöspatán kialakult helyzettel kapcsolatban. A politikus leszögezte: a Jobbiknak semmi köze sincsen a Véderő szervezethez, olyannyira nem, hogy az a Jobbik ellenlábasának tekinthető, hiszen a szervezet vezetője Eszes Tamás a barikad.hu információi szerint el kíván indulni a megüresesedett polgármesteri székért a Jobbik jelöltjével, Juhász Oszkárral szemben. Felszólította az LMP-t, hogy fejezze be a hangulatkeltést és ne próbálja meg a Jobbikot összemosni egy olyan szervezettel, amihez semmi köze.

Dúró Dóra felhívta a figyelmet arra, hogy a Véderő gyöngyöspatai megjelenésének szálai sokkal inkább a Fideszhez vezetnek. Elmondta: a Fidesz támogatásával független önkormányzati jelöltként indult Maka Attila sógora ajánlotta fel telkét a Véderőnek. A Jobbik viszont arra lenne inkább kíváncsi, hogy a Fidesznek mi köze van a Véderő nevű szervezethez.

MNRP-információ: Érdekes, hogy a véderősök Eszes Tamás főparancsnok egyik ismerősének, helyi Fideszes telkén gyülekeztek. Erős a gyanúnk, hogy az egész egy megszervezett provokáció volt annak érdekében, hogy a Szebb Jövőért Polgári Egyesületet és minden hazafias, félkatonai szervezetet feloszlathasson a hatalom. Az is érdekes, hogy Eszes Tamás főparancsnokot előre tájékoztatták, hogy ne tartsanak kiképzőtábort Gyöngyöspatán. – És mégis megtették.

 

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Világkuriózum az egyéves magyar adónem, amelyből egyetlen forint sem folyt be

Nem valószínű, hogy létezik a világon még egy olyan adónem, amely közel egy éves fennállása alatt egyetlen peták bevételt sem termelt. Igaz, olyan se sok, amelyet kifejezetten...

Újra indult a japán bálnavadászat

Japán évi 400-500 cetet ejt el, így az éves globális bálnafogások 30-40 százalékáért felel, a nemzetközi kritikákat valamiért elkerülő Norvégia után a második legnagyobb...

Emlékezz Trianonra!, 1920. június 4.

A Párizsi Békeszerződések során, 99 évvel ezelőtt az Entente hatalmak megcsonkították a történelmi Magyarországot. Ennek értelme a területszerzés, a magyarság elnyomása,...