Facebook

Ajánlások

Hírportálok

Tanfolyamok, táborok

Partnerek

Vérengzés lehet az olaszok miatt
2011.07.11 / 13:01 Portfolio.hu Megnézem a forrás oldalt! Kommentálja!
Egyre nagyobb bajban van Olaszország, a fertőzési hatás a perifériális országok esetén az eurózóna harmadik legnagyobb országát is elérte. Szakértők szerint eddig az olaszokat elválasztották a többi adósságválság elé néző országtól, most viszont a helyzet megváltozott, egyre inkább egy kalap alatt kezelik az olaszokat a görögökkel, a portugálokkal és a spanyolokkal. A jövőben leminősítések várhatók, ami szörnyű hatásokkal járhat, nem csak az eurózóna számára. A kedvezőtlen hangulatot mutatja, hogy egyre többen shortolják az olasz piacot, az Financial Times például azt írta, hogy az amerikai fedezeti alapok folyamatosan növelik az esésre játszó pozícióikat.
Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.
Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.
Kommenteléshez be kell jelentkezned! Ha nem vagy még tag REGISZTRÁLJ!
További hírek

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde – családtámogatás

Orbán Viktor beszédében meghatározta az ellenfeleket (vagy az ellenséget) a brüsszeli, állítólagosan bevándorláspárti politikusok személyében. Beszéde nyíltan EU-ellenes,...

More then GDP

2019. január 22-én vette kezdetét a Világ Gazdasági Fórum (WEF) Davosban. A vita a fenntartható fejlődés és a megtermelt gazdasági érték (GDP) körül forgott. Számos kiváló...

Ők törték le a kereszteket a Margit hídon

Négy fiatal rongálta meg a Margit hidat decemberben. Most a rendőrség a lakosság segítségét kéri.